Dinner in the sky,
in september 2017 te Antwerpen

Dinner in the Sky is een unieke kans om de Antwerpse haute cuisine te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en 1 sterrenchef beleven een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Antwerpen hemel, met een uniek uitzicht op de stad en haar omgeving, en genieten van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco...) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard...) neemt Dinner in the Sky de hemel in boven Antwerpen en ontvangt achter de fornuizen de beroemdste Antwerpse sterrenchefs: Viki Geunes van 't Zilte, Bart De Pooter van De Pastorale, Olivier de Vinck van Kommilfoo en Wout Bru van Brasserie Bru.

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Antwerpse sterrenhemel. Het evenement vindt plaats van 19 tot 23 september 2017 op Havenhuis.

Chefs

Wout Bru
+

Wout Bru

Brasserie Bru

Viki Geunes
+

Viki Geunes

't Zilte**

Bart De Pooter
+

Bart De Pooter

De Pastorale** & WY*

Olivier De Vinck
+

Olivier De Vinck

Kommilfoo*

Inschrijving

Wenst u op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van reservering, gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Fotos

Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo

Wees als eerste
op de hoogte van
de start van de reservaties!

Meld je aan
Bezoek ons op Facebook
Follow us on Instagram Instagram
Bezoek ons op Facebook Facebook